sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Asuste- ja asentokokeiluja

Joskus tekee mieli poseerata peilin edessä aivan omaksi huvikseen ja antaa mielikuvitukselle siivet. Sopivaa materiaalia mielikuvituksen siivittämiseksi löytyy vaatekasoista ja komeroista.

T-paitaa ja aurinkolaseja lukuun ottamatta varusteet on ostettu halpaliikkeistä. 1960-luvun tyyliä edustavat kengät maksoivat 15 euroa. Brittiläinen sotilasliivi maksoi euron tai pari. Lakki on ostettu aikaisemmin, eikä sekään monta euroa maksanut. Harvinaisin varuste ovat aurinkolasit, sillä ne ovat nimensä mukaisesti lasia ja peräisin 1960-luvulta. Taitavat olla alkujaan isoäidin kaapista.

Kameran suuntaaminen ja valojen säätäminen ja muu tekninen virittely vei sen verran huomiota, että kuvan keskellä oleva kohde unohtui virittää. Olisihan sen mittoja voinut hieman luonnollisella käsittelyllä suurentaa. Näin ei tehty seuraavassakaan kasvojen osalta "photoshopatussa" kuvassa.


Kolmannessa kuvassa, jota sitäkin on kasvojen osalta kuvateknisillä keinoilla käsitelty, edellä mainittua kohdetta hieman hipaistiin, jotta siihen saatiin pari milliä lisää paksuutta. Ero ei ole suuri, koska mistään erektiosta ei vielä ole kyse. Aavistuksen verran vain täyteläisyyttä lisättiin.

Tällä kerralla jalkineina ovat sandaalit, nekin tietysti halpaliikkeestä. Taisivat tosin olla koko sarjan kallein asuste. Saksalaiset, kuinkas muuten. Lakki on myös halpakaupasta.


Viimeinen kuva on otettu eri kerralla seuraavana päivänä.

Lopuksi vielä ehdotus julisteeksi. Tätä kuvaa on hieman manipuloitu. Kaikki on sinänsä aitoa, mutta kuva on rakennettu kahdesta eri kuvasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti