keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Asuja yksityistilaisuuksiin

Yksityistilaisuudella tarkoitan tässä tapauksessa yhden hengen yksityistilaisuutta, vaikka kyseessä voisi olla tietysti myös kahden tai useamman henkilön tilaisuus, jos niin sovittaisiin.

Täysin yksin ollessaan on virkistävää joskus vähän "irrotella" ja pukeutua asuihin, joilla ei voi esiintyä julkisilla paikoilla.

Seuraava asu on tehty siten, että kaupan alennusmyynnistä on ostettu pari numeroa liian pienet housut, joita on väljennetty leikkaamalla etuosan vetoketju pois ja laajentamalla aukkoa haarojen puoliväliin. Osittaiset avohaarahousut siis.


Seurvaassa kuvassa on sama asu hieman eri kulmasta katsottuna. Housujen pariksi sopii mikä tahansa pusero tai takki. Jos pusero on tarpeeksi pitkä, housut jalassa voi jopa hieman seikkailla - eli käydä vaikkapa postilaatikolla. Puseron alta ei näy mitään "sopimatonta". Jos taas pusero on lyhyt, niin kuin sen tällaisen asun kanssa oikeastaan pitäisi olla, ulkona seikkaileminen ei tule kyseeseen.

Jos haluaa maksimoida kiinni jäämisen riskistä aiheutuvan jännityksen, puseroksi voi valita puolipitkän, joka peittää, mutta varomattomasti pidettynä ei ehkä täysin peitäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti